Monday, March 26, 2007

A pénteki kocsmatúra II. (a diszciplínák)

2 részben írom, különben nem olvassátok el az egészet látván, h mekkora mennyiség:)

Vizipia (Shisha): A feladat úgy szólt, h ha 2 helyen (a 4ből 2 helyen lehetett) szívunk 1 pipát akkor sok-sok pontot kapunk (illetve pénzt költünk el). Mi ezt úgy értelmeztük h ugyanazt a vizipipát szivjuk 2 beziehunsweise több helyen. Össze is spanoltunk az első hely (Alhambra, 4,50 a 3 deci sör) felszolgálóival és igy elértük h 50 CHF(nem is sok) kaució ellenében elvihetjük a pipát illetve Magne vett még plusz tabakot. Igy hát egy nagy vizipipával a kezünkben caflattunk végig a belvároson a hely lakosság megdöbbenésére. A legtöbb helyre persze nem akartak beengedni a cuccal, igy kint kellett szivni. Még bevinni se volt szabad.
Mint kiderült azonban, minden helyi kidobógyerek olasz és mivel Frau Lust(h) tudott olaszul és egy szép szőke lány is, így idővel nem volt probéma letenni vhol a szerkentyűt.


Éneklés: Egyik helyen karaoke-zni kellet, ahol mi a We are the Champions-t akartuk, de a We will rock you-t kezdtük el dobolni majd énekelni. Természetesen a dolog végül átfolyt a We are the Champions-be. Utolsó állomáson ez már nem jelenthetett akadályt.

Telefonszámok: A helyi fiatalság sokkal inkább engedékenynek mutatkozott amikor csak a számukat kértük el, mint múltkor amikor puszit (pfuj!!) is kértünk hozzá.

Alkohol (last but not least): Bár nem biztos h mi ittuk a legtöbb alkoholt, számlánk biztos h nekünk volt a legtöbb. Az első helyen az összes aznapi számlát elkértük, majd a feltünés elkerülése érdekében azokból válogattunk. A 2. helyen 4 Jagermeister rendelése után 10-ről kaptunk igazolást. (az előtte lévő öt sör nem kis borravalója után már persze nem volt nehéz).

Lényeg a lényeg, h jól sikerült...

2 comments:

Unknown said...

egyedüli kommentelőként örömömet kell hogy kifejezzem hogy lehet hogy kinn megtanulsz inni :)

Unknown said...

ja és szeretnék a zúgó tömeggel együtt fotókat kérni (főleg a szép szőke svéd csajsziról:)