Thursday, March 22, 2007

Vonatút

Már a vonatútról is van mesélnivalóm. Kezdődött azzal, h 10 perccel indulás előtt megjelent egy szilikonos melű csaj egyszál pulcsiban meg egy nagyon durván fényes fekete cicanadrágban.(tényleg csak egy pulcsi volt rajta, a szilikont meg onnan veszem, h sztem ekkora mellek nemállnak úgy ahogy jelen esetben tették; tudom hülye szöveg, de ismertek)
Na mondom ez tuti az én hálókocsimban lesz.(elég gáz arca volt amúgy, és persze szőke hajú) FÓTÓ NINCS!(Sorry Srácok)Ott is volt, de kicsiny barátnőjével kicsapták a balhét, h négyen nem férünk el ennyi csomaggal egy fülkében. (a 4. személy Rita, róla később) Tudom ez igy nem izgi, de a látvány és "azé kiváncsi lennék"-kel keveredett undorodás a nőtöl megérte ezt a néhány sort.ű

Rita: Nyíregyháza mellől származó csaj, aki Zürich-ben pincérkedik. Elég jó arc, sokat dumál(majdnem annyit mint én!!!). Nincsenek tabuk, minden téma megdumálandó azzal a felkiáltással, h ugyis most látjuk egymást utoljára. És kicsit apakomplexusos(szerinte): Mostani barátja 37 éves, előző 34 éves volt. Jómaga most lesz 21.
Eddig volt röpke 4 halálközeli élménye. Legutóbb 150-nel állt fejre Németországban és saját lábán szállt ki a kocsiból. Igazságszerint nagyon sokat tudnék még mesélni róla, de nem biztos h minden témát kikéne kotyogjak.(pedig több sort érdemelne mint a fönti nőszemély).

Egész jól aludtam...

No comments: